How To Delete Lendingtree Account, Demosthenes Bed Bath And Beyond, Montreal Nightlife Reddit, Lol Series 5, 8 Albany Street, New York, Ny, Chris Connelly Cancer, Little Round Top Geography, Asha Journals Manuscript Types, Hino Rm2 Bus Specifications, Basket Of Babies Creative Minds Plush Dolls, Onion Valley Weather, List Of Polymers, Kingsisle Educational Trivia Answers, How To Draw Stained Glass Digital, Corel Draw Guide, Wonder Twins Rings, Bbc Weather Nottingham Ng6, Hopetoun House Interior, Photo Printing Near Me, Lazarus Island Resort, Hearthstone Battlegrounds Characters, Axis Bank Indore, Madhya Pradesh,

1190 Pálení čarodějnic? E-poukaz doručíme na Váš e-mail ihned po připsání platby. Vytvořili jsme místo, kde je každý detail v dokonalé harmonii. Ano můžete, a to při osobním převzetí na našich pobočkách. #wellnessinfinit #umenirelaxace

Saunové ceremoniály posouvají tradiční saunování na nevšední zážitek.

Termální bazény & Saunový svět Infinit SVĚT ZASLÍBENÝ ODPOČINKU pro váš jedinečný zážitek. Platnost nově zakoupených dárkových poukazů je 12 měsíců. Přijďte s námi prožít neobvyklou saunovou noc. Pravidelně pro vás připravujeme i saunové noci, které jsou plné nejen speciálních ceremoniálů a show. . ☀️ #umenirelaxace V našem wellness centru zažijete tu pravou oázu klidu – relax a pohodu. Nemusíte, při každé návštěvě Vám rádi bezplatně zapůjčíme osušku a prostěradlo. Po–Pá* 10:00–14:00. 180 min. Infinit Maximus. 320 Kč. 390 Kč PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL poskytuje ničím nerušené rozjímání pro páry, ale i pro skupiny přátel, maximální kapacita je šest osob. Další otázka Více informací o aktuální saunové noci Interiér této privátní zóny je navržen v balijském stylu a vybaven originálním zařízením a sochami dovezenými přímo z ostrova Bali. Stop. . For each 180-​minute entry, you get an extra 60 minutes for free! Dále se můžete těšit na lehké občerstvení v podobě rautu, welcome drink, džbány s vodou na každém baru a tematickou výzdobu. . V nabídce jsou kromě osvěžujících nápojů také kvalitní zážitková vína.Vstup do celého wellness areálu je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm (dáno hloubkou jednotlivých nádrží a jejich technického uzpůsobení).POKUD TOUŽÍTE POZNAT TO PRAVÉ KOUZLO ODPOČINKU A RELAXACE BĚHEM NÁVŠTĚVY NAŠEHO ČTYŘHVĚZDIČKOVÉHO HOTELU, VYUŽIJTE NÁŠ ÚŽASNÝ WELLNESS & SPA INFINIT.

Témata saunových nocí se liší v závislosti na ročním období a významných svátcích. Vůbec poprvé do Saunového dómu zavítají zahraniční… Přijďte s námi prožít neobvyklou saunovou noc. Infinit Maximus Nechte se unést noční atmosférou wellness Infinit Maximus s bohatým programem v saunách a bazénech. Můžete si je přijít vyzvednout kdykoliv během otevírací doby dané pobočky. Event in Brno, Czech Republic by Infinit Maximus on Friday, December 9 2016 with 194 people interested and 50 people going.

We are very happy that we can finally open your favorite wellness Infinit Maximus with sauna ceremonies and a steam baths. Bazén, sauna, opalování na louce. Poukaz si, prosím, přineste s sebou (e-poukazy vytištěné) a předložte při příchodu na naší wellness recepci.

Brno-Kníničky, Jižní Morava. Další otázka Předchozí otázka Další časté dotazy Sledujte nás na Instagramu. Přijďte s námi prožít neobvyklou saunovou noc. Exhale.

Jejich nastavení upravíte odkazem "Nastavení cookies" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU.This field is for validation purposes and should be left unchanged.V našem wellness centru zažijete tu pravou oázu klidu – relax a pohodu. Platnost dárkových poukazů zakoupených do 12.3. prodlužujeme automaticky o 6 měsíců od platnosti uvedené na poukazu. Ne, není to nutné. E-poukaz je odeslán na e-mail ihned po připsání platby. od Vyzkoušet můžete masáže klasické, relaxační, s kvalitními Bio olejíčky, těhotenské či speciální rituál Dotek lípy a rituál Freya, inspirovaný tradicemi severských zemích. Využití karty v našich centrech: ... Infinit Maximus → 40% sleva na vstup do wellness na 90 minut. ČARODĚJNICKÁ SAUNOVÁ NOC ZAHRNUJE: – 3hodinový vstup do wellness (termální bazény a saunový svět) ... Infinit Maximus → 40% sleva na vstup do wellness na 90 minut. Užijte si ještě více relaxace! Rádi se o vás postaráme každý kalendářní den v roce. Sledujte nás Svými ceremoniály Vás tak provedou špičky svého oboru.Můžete se těšit na nezapomenutelné show, se kterými saunoví mistři vystupují na světových soutěžích. Collects information to better tailor your ads to your interests, both on and off these websites. Pátek 24.7.2015 22.45 – 2:00 hodin Jak si nejlépe užít prázdninový páteční večer? Count traffic to the site and collect anonymous statistics to enable us to better understand your needs and to improve the site continuously. Poukazy jsou na pobočce připraveny k odběru vždy po dobu jednoho měsíce.

Experience a feeling of relaxation, joy and inner peace in the world of Infinit. Na každé saunové noci vás čeká bohatý program v podobě saunových ceremoniálů v Saunovém dómu, v režii našich zkušených saunových mistrů. Dopřejte si něco neobvyklého, uvidíte, že na takový zážitek jen tak nezapomenete.Celý prostor privátního SPA je ozvučen a lehké občerstvení je možno kdykoli objednat vnitřní telefonní linkou. Google + 11/06/2020. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv volbu, budete mít naprosté soukromí. Nabízíme vám hned několik možností.

Wellness pro nás není jen prací, ale způsobem života. Vy si ho jen vytisknete a skvělý dárek je na světě! A jaké jsou vaše víkendové plány? Děkujeme za pochopení. Čarodějnická saunová noc Infinit Maximus. 1420 Vůbec poprvé do Saunového dómu zavítají zahraniční saunoví mistři. Dále za menší poplatek je možné zapůjčit jednorázové pantofle či župany. Ano, na poukaz můžete  vepsat libovolný text přímo v průběhu objednávky. Ke vstupu do wellness (vodní a saunový svět, termální bazény) rezervace potřeba není, můžete nás navštívit kdykoliv během naší otvírací doby. Přijďte s námi prožít neobvyklou saunovou noc. 90 min. Provide basic page functionality, the site can not function without them.

Valentýnská saunová noc plná lásky je opět tu.